De parkerar sig i The Corner

2 november 2021

Parkering Malmö blir den andra stora hyresgästen att teckna hyresavtal i The Corner, kontorshuset mitt i Hyllie som Peab Fastighetsutveckling byggstartade i våras. Nu planerar Parkering Malmö att flytta in på 823 flexibla kvadratmeter på 5:e våningen.

the corner_webben.jpg
Bild: Wingprdhs

– Vi har varit en aktör på Hyllies kontorsmarknad väldigt länge och The Corner blir pusselbiten som färdigställer den här delen av Hyllie. I The Corner skapar vi en byggnad där människans välmående är i fokus samtidigt som vi arbetar aktivt med att skapa ett så miljömässigt hållbart hus som möjligt. Vi är väldigt glada att nu kunna välkomna Parkering Malmö till The Corner, både som hyresgäst och som ansvarig för parkeringen i huset, berättar Christian Dahlman, affärsenhetschef Peab Projektutveckling AB.  

 I The Corner skapar vi en byggnad där människans välmående är i fokus samtidigt som vi arbetar aktivt med att skapa ett så miljömässigt hållbart hus som möjligt.

Parkering Malmö flyttar in på ett eget våningsplan på 823 kvm med en tillhörande takterrass. Det centrala läget i Hyllie samt möjligheten till ett verksamhetsanpassat kontor ligger bl. a bakom den kommande flytten.


 – Det centrala läget mitt i Hyllie och arkitekturen på The Corner är fantastisk. Vi sökte mer effektiva och verksamhetsanpassade lokaler, med allt samlat på ett plan. Här har vi också möjlighet att hyra större konferensrum i huset istället för att lägga dessa i vårt eget kontor. Förhandlingarna har också löpt på mycket bra. Peab har varit lyhörda och sett våra behov och varit till stor hjälp kring utformningen av vårt framtida kontor avslutar Iréne Johnsson, fastighetsansvarig på Parkering Malmö.

Parkering Malmö beräknas flytta in i The Corner i slutet av 2023.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.