"Vi fastnade direkt"

1 december 2021

Skanska har tecknat ett hyresavtal om ca 580 kvm med e-handelsföretaget Coolstuff i det nya kontorshuset Aqua. Coolstuff kommer hösten 2022 att flytta in i en lokal på plan 2 med egna terrasser för utomhusarbete.

Aqua_webben.jpg
Bild: Skanska

Kontorshuset Aqua ligger i Citadellsstaden på Universitetsholmen i Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill kanalen och med Malmö C på bekvämt gångavstånd. Aqua är utformat för att uppmuntra till en hälsosam och hållbar livsstil för att människor, företag och natur ska må bra. Aqua byggs enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifieras enligt LEED, högsta nivån. I Aqua får varje kontor sin egen terrass anpassad för utomhusarbete. På entréplan finns lokaler för publik verksamhet samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum.

Läge, terrasser, stor möjlighet att påverka planlösning och de hållbara lösningarna tilltalade oss.

- När vi letade nytt kontor och såg Aqua fastnade vi direkt. Läge, terrasser, stor möjlighet att påverka planlösning och de hållbara lösningarna tilltalade oss. Vi är superpepp på att flytta in och erbjuda vår personal ett grymt kontor och ställe att trivas på säger Christian Omander, VD och grundare av Coolstuff.


Aquas gröna innergård bjuder på sköna sittplatser och i området byggs dessutom en kanalpromenad, utmärkt för walk-and-talks, lunchpromenader och träningspass i utegymmet.

- Vi är mycket glada över att få välkomna Coolstuff till Aqua och ser fram emot att få erbjuda dem hållbara och hälsosamma lokaler.

Coolstuff kommer att få en unik kontorslokal på andra våningen med en fantastisk utsikt över kanal och småbåtshamn från både deras lokal och terrasser säger Jessica Andersson, Marknadsansvarig Skanska Öresund.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.